سالاری حمزه خانی, زهرا, هوشمند, محمد, پارسایی, سیامک. (1396). اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(1), 115-128.
زهرا سالاری حمزه خانی; محمد هوشمند; سیامک پارسایی. "اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 1, 1396, 115-128.
سالاری حمزه خانی, زهرا, هوشمند, محمد, پارسایی, سیامک. (1396). 'اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(1), pp. 115-128.
سالاری حمزه خانی, زهرا, هوشمند, محمد, پارسایی, سیامک. اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(1): 115-128.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.