آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,190
تعداد مشاهده مقاله50,703,458
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,786,238
فریور, فریبا, شیرین‌زاده, علیرضا, مقصودلو, شهریار, ایراجیان, غلام حسین. (1401). تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612
فریبا فریور; علیرضا شیرین‌زاده; شهریار مقصودلو; غلام حسین ایراجیان. "تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612
فریور, فریبا, شیرین‌زاده, علیرضا, مقصودلو, شهریار, ایراجیان, غلام حسین. (1401). 'تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612
فریور, فریبا, شیرین‌زاده, علیرضا, مقصودلو, شهریار, ایراجیان, غلام حسین. تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب