آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,272
تعداد مقالات15,720
تعداد مشاهده مقاله51,824,672
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,664,530
فریور, فریبا, شیرین‌زاده, علیرضا, مقصودلو, شهریار, ایراجیان, غلام حسین. (1401). تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612
فریبا فریور; علیرضا شیرین‌زاده; شهریار مقصودلو; غلام حسین ایراجیان. "تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612
فریور, فریبا, شیرین‌زاده, علیرضا, مقصودلو, شهریار, ایراجیان, غلام حسین. (1401). 'تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612
فریور, فریبا, شیرین‌زاده, علیرضا, مقصودلو, شهریار, ایراجیان, غلام حسین. تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب