آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,365,368
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,458,626

1.

اثر پوشش‌دهی با صمغ گزانتان بر تغییر شاخص‌های رنگ و سطح برش بادمجان سرخ شده

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 79-91
محمدامین اسدنهال؛ فخرالدین صالحی؛ مجید رسولی

2.

بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 27-40
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

3.

بررسی انتقال حرارت و مدل‌سازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 137-149
فخرالدین صالحی

4.

بررسی تجربی و مدل‌سازی اثر پوشش‌دهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های بادمجان سرخ‌شده در دماهای مختلف

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 59-71
فخرالدین صالحی؛ محمدامین اسدنهال

5.

بهینه‌سازی ساختار شبکه عصبی مصنوعی با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای پیش‌بینی پارامترهای فرآیند آبگیری به روش اسمزی- فراصوت از کیوی

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 95-108
فخرالدین صالحی؛ رعنا چراغی

6.

پیش‌بینی مقدار رطوبت برش‌های سیر هنگام خشک‌کردن فروسرخ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 35-47
نوید گودینی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ فخرالدین صالحی

7.

تأثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر سینتیک خشک شدن، رنگ، چروکیدگی و آبگیری مجدد برش‌های پرتقال خشک‌شده

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 65-77
فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری

8.

مدل‌سازی افت وزن زردآلو طی خشک‌کردن با خشک‌کن فروسرخ به روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 55-69
فخرالدین صالحی

9.

مدل‌سازی سینتیک خشک‌کردن لایه‌نازک قارچ دکمه‌ای توسط هوای داغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 457-467
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امین نجفی؛ فرشته اسدی

10.

مدل‌سازی فرآیند خشک کردن برش‌های هلو پوشش‌ داده‌شده با صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان با سامانه فروسرخ

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 17-28
فخرالدین صالحی؛ مریم ساترابی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب