آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,353
تعداد مقالات16,536
تعداد مشاهده مقاله53,633,896
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,092,920

1.

اثر پوشش‌دهی با صمغ گزانتان بر تغییر شاخص‌های رنگ و سطح برش بادمجان سرخ شده

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 79-91
محمدامین اسدنهال؛ فخرالدین صالحی؛ مجید رسولی

2.

استفاده از آب مغناطیسی شده برای کاهش جذب روغن و بهبود خصوصیات حسی سیب‌زمینی سرخ‌شده

دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 77-89
فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری

3.

بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 27-40
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

4.

بررسی انتقال حرارت و مدل‌سازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 137-149
فخرالدین صالحی

5.

بررسی تجربی و مدل‌سازی اثر پوشش‌دهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های بادمجان سرخ‌شده در دماهای مختلف

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 59-71
فخرالدین صالحی؛ محمدامین اسدنهال

6.

بهبود سرعت انتقال جرم با پیش‌تیمار فراصوت در خشک‌کردن همرفتی آلبالو

دوره 34، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 55-65
فخرالدین صالحی؛ معین اینانلودوقوز

7.

بهینه‌سازی ساختار شبکه عصبی مصنوعی با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای پیش‌بینی پارامترهای فرآیند آبگیری به روش اسمزی- فراصوت از کیوی

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 95-108
فخرالدین صالحی؛ رعنا چراغی

8.

پیش‌بینی مقدار رطوبت برش‌های سیر هنگام خشک‌کردن فروسرخ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 35-47
نوید گودینی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ فخرالدین صالحی

9.

تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن جوانه‌های عدس در خشک‌کن‌های هوای داغ و فروسرخ

دوره 34، شماره 2، تیر 1403، صفحه 31-43
فخرالدین صالحی؛ هلیا رضوی کامران؛ کیمیا گوهرپور

10.

تأثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر سینتیک خشک شدن، رنگ، چروکیدگی و آبگیری مجدد برش‌های پرتقال خشک‌شده

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 65-77
فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری

11.

مدل‌سازی افت وزن زردآلو طی خشک‌کردن با خشک‌کن فروسرخ به روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 55-69
فخرالدین صالحی

12.

مدل‌سازی سینتیک خشک‌کردن لایه‌نازک قارچ دکمه‌ای توسط هوای داغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 457-467
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امین نجفی؛ فرشته اسدی

13.

مدل‌سازی فرآیند خشک کردن برش‌های هلو پوشش‌ داده‌شده با صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان با سامانه فروسرخ

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 17-28
فخرالدین صالحی؛ مریم ساترابی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب