آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,789
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,457,427
صالحی, فخرالدین. (1398). بررسی انتقال حرارت و مدل‌سازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 137-149.
فخرالدین صالحی. "بررسی انتقال حرارت و مدل‌سازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1398, 137-149.
صالحی, فخرالدین. (1398). 'بررسی انتقال حرارت و مدل‌سازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 137-149.
صالحی, فخرالدین. بررسی انتقال حرارت و مدل‌سازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(2): 137-149.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب