آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,236
تعداد مقالات15,198
تعداد مشاهده مقاله50,737,742
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,815,664

1.

امکان تولید کیک کم شکر با استفاده از شهد خرما

صفحه 1-16
اعظم ایوبی؛ مهدا پورابوالقاسم

2.

میزان آلودگی، تنوع گونه‌ای و قابلیت تولید بیوفیلم کلی‌فرم‌های جدا شده از بیوفیلم مخازن حمل شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات شیر

صفحه 16-28
شلاله زاهدی‌نیا؛ شهرام حنیفیان

3.

مطالعه تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن و نوع حلال بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از غلاف نخود فرنگی و بررسی فعالیت ضد رادیکالی آن

صفحه 29-45
علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ مسعود قربانی

4.

درون پوشانی ریز مغذی روی به روش خشک کردن پاششی و استفاده از آن در غنی سازی آب سیب

صفحه 47-63
آیمن سرداری‌فر؛ هادی الماسی؛ لیلا روفه گری نژاد

5.

بررسی خصوصیات نانوالیاف پلی‌کاپرولاکتون-دی‌اکسید‌تیتانیوم به عنوان نانو جاذب اکسیژن در بسته‌بندی فعال موادغذایی در حضور پرتو UV-C

صفحه 65-79
فاروق خلیفه‌زاده؛ ایمان شهابی قهفرخی

6.

تعیین اولئوروپین برگ زیتون با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و بهینه-سازی تولید حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی آن

صفحه 81-96
منصوره سلیمانی فرد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ روح الله حیدری؛ اصغر سپه‌وند

7.

تاثیر پلاستی‌سایزرهای مختلف بر قهوه‌ای‌شدگی و ساختار میکروسکوپی انجیر نیمه‌مرطوب رقم سبز استهبان

صفحه 97-108
فوژان بدیعی؛ ندا مفتون‌آزاد؛ صغری معدنی؛ مریم شاه‌امیریان

8.

اثر فرایند زمستانه کردن بر ویژگی‌های چربی پوست مرغ

صفحه 109-119
محمد رزم پور؛ جمشید فرمانی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

9.

اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف

صفحه 121-136
مژگان حاج حسینی؛ سید پژمان حسینی ‌شکرابی؛ سید ابراهیم حسینی

10.

بررسی انتقال حرارت و مدل‌سازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان

صفحه 137-149
فخرالدین صالحی

11.

تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام

صفحه 151-167
سارا گل گلی پور؛ آی ناز خدانظری؛ کمال غانمی

12.

تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های کیک فنجانی

صفحه 169-180
اخلاص عبدالنبی‌پور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب