آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,304
تعداد مقالات15,960
تعداد مشاهده مقاله52,310,513
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,069,625
گل گلی پور, سارا, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. (1398). تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 151-167.
سارا گل گلی پور; آی ناز خدانظری; کمال غانمی. "تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1398, 151-167.
گل گلی پور, سارا, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. (1398). 'تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 151-167.
گل گلی پور, سارا, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(2): 151-167.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب