آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,744
تعداد مشاهده مقاله51,862,020
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,687,893
عبدالنبی‌پور, اخلاص, ناصحی, بهزاد, حجتی, محمد. (1398). تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 169-180.
اخلاص عبدالنبی‌پور; بهزاد ناصحی; محمد حجتی. "تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1398, 169-180.
عبدالنبی‌پور, اخلاص, ناصحی, بهزاد, حجتی, محمد. (1398). 'تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 169-180.
عبدالنبی‌پور, اخلاص, ناصحی, بهزاد, حجتی, محمد. تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(2): 169-180.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب