آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,035
تعداد مشاهده مقاله50,552,068
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,645,158
حاج حسینی, مژگان, حسینی ‌شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. (1398). اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 121-136.
مژگان حاج حسینی; سید پژمان حسینی ‌شکرابی; سید ابراهیم حسینی. "اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1398, 121-136.
حاج حسینی, مژگان, حسینی ‌شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. (1398). 'اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 121-136.
حاج حسینی, مژگان, حسینی ‌شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(2): 121-136.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب