آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,269
تعداد مشاهده مقاله52,952,019
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,622,461
صالحی, فخرالدین, ثمری, کیمیا. (1403). استفاده از آب مغناطیسی شده برای کاهش جذب روغن و بهبود خصوصیات حسی سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(4), 77-89. doi: 10.22034/fr.2024.62196.1937
فخرالدین صالحی; کیمیا ثمری. "استفاده از آب مغناطیسی شده برای کاهش جذب روغن و بهبود خصوصیات حسی سیب‌زمینی سرخ‌شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 4, 1403, 77-89. doi: 10.22034/fr.2024.62196.1937
صالحی, فخرالدین, ثمری, کیمیا. (1403). 'استفاده از آب مغناطیسی شده برای کاهش جذب روغن و بهبود خصوصیات حسی سیب‌زمینی سرخ‌شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(4), pp. 77-89. doi: 10.22034/fr.2024.62196.1937
صالحی, فخرالدین, ثمری, کیمیا. استفاده از آب مغناطیسی شده برای کاهش جذب روغن و بهبود خصوصیات حسی سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 34(4): 77-89. doi: 10.22034/fr.2024.62196.1937


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب