آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,269
تعداد مشاهده مقاله52,952,211
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,622,821

1.

بررسی تاثیر ساکارز با سطح مناسب شیرین بیان به عنوان شیرین کننده بومی ایران بر کیفیت بستنی

صفحه 1-14
نسترن خدادادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ سمیه رضایی ارمی

2.

تولید آنالوگ گوشتی و بررسی خصوصیات بافتی و پروفایل اسید چرب آن در مقایسه با محصول گوشتی

صفحه 15-31
مریم میرخاقانی حقیقی؛ محمدوحید صادقی سروستانی؛ سعید سخاوتی زاده؛ مرتضی محرری

3.

استفاده از روش کف پوشانی در تولید پودر ملاس نیشکر: بهینه یابی و سینتیک انتقال جرم

صفحه 33-53
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ پریسا قاسمی

4.

غنی‌ ‌سازی پودر شیر با اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) ریزپوشانی شده با استفاده از خشک کن پاششی و بررسی ویژگی‌های آن

صفحه 55-75
بهرام فتحی آچاچلوئی؛ حکیمه رضائی جعفرلو؛ حسین عبدی بنمار؛ رضوان شاددل

5.

استفاده از آب مغناطیسی شده برای کاهش جذب روغن و بهبود خصوصیات حسی سیب‌زمینی سرخ‌شده

صفحه 77-89
فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری

6.

تاثیر حرارت دهی مرطوب و خشک در اندازه ذرات مختلف آرد گندم بر ویژگی های کیفی نان حجیم

صفحه 91-107
محمد فضلی راد؛ جعفر میلانی؛ سپیده حقیقت


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب