تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,269 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,952,211 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,622,821 |
1. | بررسی تاثیر ساکارز با سطح مناسب شیرین بیان به عنوان شیرین کننده بومی ایران بر کیفیت بستنی | |
صفحه 1-14 | ||
نسترن خدادادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ سمیه رضایی ارمی | ||
2. | تولید آنالوگ گوشتی و بررسی خصوصیات بافتی و پروفایل اسید چرب آن در مقایسه با محصول گوشتی | |
صفحه 15-31 | ||
مریم میرخاقانی حقیقی؛ محمدوحید صادقی سروستانی؛ سعید سخاوتی زاده؛ مرتضی محرری | ||
3. | استفاده از روش کف پوشانی در تولید پودر ملاس نیشکر: بهینه یابی و سینتیک انتقال جرم | |
صفحه 33-53 | ||
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ پریسا قاسمی | ||
4. | غنی سازی پودر شیر با اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) ریزپوشانی شده با استفاده از خشک کن پاششی و بررسی ویژگیهای آن | |
صفحه 55-75 | ||
بهرام فتحی آچاچلوئی؛ حکیمه رضائی جعفرلو؛ حسین عبدی بنمار؛ رضوان شاددل | ||
5. | استفاده از آب مغناطیسی شده برای کاهش جذب روغن و بهبود خصوصیات حسی سیبزمینی سرخشده | |
صفحه 77-89 | ||
فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری | ||
6. | تاثیر حرارت دهی مرطوب و خشک در اندازه ذرات مختلف آرد گندم بر ویژگی های کیفی نان حجیم | |
صفحه 91-107 | ||
محمد فضلی راد؛ جعفر میلانی؛ سپیده حقیقت | ||