آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,953,326
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,624,169
میرخاقانی حقیقی, مریم, صادقی سروستانی, محمدوحید, سخاوتی زاده, سعید, محرری, مرتضی. (1403). تولید آنالوگ گوشتی و بررسی خصوصیات بافتی و پروفایل اسید چرب آن در مقایسه با محصول گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(4), 15-31. doi: 10.22034/fr.2024.55074.1862
مریم میرخاقانی حقیقی; محمدوحید صادقی سروستانی; سعید سخاوتی زاده; مرتضی محرری. "تولید آنالوگ گوشتی و بررسی خصوصیات بافتی و پروفایل اسید چرب آن در مقایسه با محصول گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 4, 1403, 15-31. doi: 10.22034/fr.2024.55074.1862
میرخاقانی حقیقی, مریم, صادقی سروستانی, محمدوحید, سخاوتی زاده, سعید, محرری, مرتضی. (1403). 'تولید آنالوگ گوشتی و بررسی خصوصیات بافتی و پروفایل اسید چرب آن در مقایسه با محصول گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(4), pp. 15-31. doi: 10.22034/fr.2024.55074.1862
میرخاقانی حقیقی, مریم, صادقی سروستانی, محمدوحید, سخاوتی زاده, سعید, محرری, مرتضی. تولید آنالوگ گوشتی و بررسی خصوصیات بافتی و پروفایل اسید چرب آن در مقایسه با محصول گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 34(4): 15-31. doi: 10.22034/fr.2024.55074.1862


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب