آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,279
تعداد مشاهده مقاله53,000,161
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,652,778
فضلی راد, محمد, میلانی, جعفر, حقیقت, سپیده. (1403). تاثیر حرارت دهی مرطوب و خشک در اندازه ذرات مختلف آرد گندم بر ویژگی های کیفی نان حجیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(4), 91-107. doi: 10.22034/fr.2025.60186.1921
محمد فضلی راد; جعفر میلانی; سپیده حقیقت. "تاثیر حرارت دهی مرطوب و خشک در اندازه ذرات مختلف آرد گندم بر ویژگی های کیفی نان حجیم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 4, 1403, 91-107. doi: 10.22034/fr.2025.60186.1921
فضلی راد, محمد, میلانی, جعفر, حقیقت, سپیده. (1403). 'تاثیر حرارت دهی مرطوب و خشک در اندازه ذرات مختلف آرد گندم بر ویژگی های کیفی نان حجیم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(4), pp. 91-107. doi: 10.22034/fr.2025.60186.1921
فضلی راد, محمد, میلانی, جعفر, حقیقت, سپیده. تاثیر حرارت دهی مرطوب و خشک در اندازه ذرات مختلف آرد گندم بر ویژگی های کیفی نان حجیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 34(4): 91-107. doi: 10.22034/fr.2025.60186.1921


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب