آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,341
تعداد مقالات16,473
تعداد مشاهده مقاله53,507,237
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,027,076
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 27-40.
فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1397, 27-40.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). 'بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 27-40.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(1): 27-40.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب