آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,434
تعداد مقالات17,660
تعداد مشاهده مقاله57,584,053
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,296,804
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 27-40.
فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1397, 27-40.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). 'بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 27-40.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(1): 27-40.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب