آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,179
تعداد مشاهده مقاله50,690,968
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,775,732

1.

تأثیر آرد عدس قرمز و کنسانتره انگور قرمز بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی ماست قالبی

صفحه 1-13

2.

بررسی برخی از ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی دو نوع ماهی تون زرده (Euthynnus affinis) و هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) تازه و کنسرو شده در زمان های مختلف نگهداری

صفحه 15-24

3.

تاثیر تیمار فراصوت بر ویسکوزیته، توزیع اندازه ذرات، کدورت و فنل کل آب هویج

صفحه 25-40

4.

تأثیر بسته‌بندی نانو نقره بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم (رد گلد)

صفحه 41-50

5.

تاثیراضافه شدن سیتریک اسید، پتاسیم سدیم تارتارات یا کلسیم کلرید بر ویژگی‌های مختلف فیلم هیدروکسی پروپیل سلولز

صفحه 51-63

6.

اثر انجماد بر ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان

صفحه 64-76

7.

تاثیر مورفولوژی غشاء پلی‌اترسولفون بر تصفیه پساب تولید پودر شیر

صفحه 77-88

8.

تأثیر دمای رسیدن و غلظت آب نمک بر سینتیک پروتئولیز پنیر لیقوان

صفحه 89-99

9.

تولید بامیه با پوشش کتیرا و بررسی برخی از ویژگی‌های کیفی آن در طی نگهداری

صفحه 101-109

10.

اثر فرایند حرارت‌دهی خشک و مرطوب آرد گندم نرم بر ویژگی‌های خمیر و کیفیت کیک

صفحه 111-126

11.

تاثیر اسید فرولیک روی زمان ماندگاری میگوی وانامی پرورشی در شرایط نگهداری در سردخانه ° C 18-

صفحه 127-147

12.

تغییرات آمین‌های بیوژن و بارمیکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در شرایط دمایی یخ و انجماد

صفحه 143-154


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب