
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,687,207 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,725 |
تغییرات آمینهای بیوژن و بارمیکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در شرایط دمایی یخ و انجماد | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 12، دوره 25، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 143-154 اصل مقاله (910.66 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,248 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,425 |