| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,490,913 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,743,727 |
تغییرات آمینهای بیوژن و بارمیکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در شرایط دمایی یخ و انجماد | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 12، دوره 25، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 143-154 اصل مقاله (910.66 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,321 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,483 |
||