
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,397 |
تعداد مقالات | 17,051 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,985,793 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,462,919 |
تغییرات آمینهای بیوژن و بارمیکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در شرایط دمایی یخ و انجماد | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 12، دوره 25، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 143-154 اصل مقاله (910.66 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,260 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,434 |