آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,229
تعداد مقالات15,075
تعداد مشاهده مقاله50,617,770
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,706,186
. (1394). اثر فرایند حرارت‌دهی خشک و مرطوب آرد گندم نرم بر ویژگی‌های خمیر و کیفیت کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(1), 111-126.
. "اثر فرایند حرارت‌دهی خشک و مرطوب آرد گندم نرم بر ویژگی‌های خمیر و کیفیت کیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 1, 1394, 111-126.
. (1394). 'اثر فرایند حرارت‌دهی خشک و مرطوب آرد گندم نرم بر ویژگی‌های خمیر و کیفیت کیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(1), pp. 111-126.
. اثر فرایند حرارت‌دهی خشک و مرطوب آرد گندم نرم بر ویژگی‌های خمیر و کیفیت کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 25(1): 111-126.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب