آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,178
تعداد مشاهده مقاله50,685,853
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,771,576

1.

تأثیر بتا-فروکتان استخراج شده از ریشه شنگ بر رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و اشرشیاکلی در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 445-456

2.

تولید کنسانتره پروتئینی سبوس برنج(رقم هاشمی) و بررسی برخی از ویژگی¬های کاربردی آن

صفحه 457-469

3.

سینتیک جذب روغن، خروج رطوبت و تغییرات بافت طی سرخ کردن خلال سیب زمینی

صفحه 471-481

4.

بهینه¬سازی فرآیند خشک¬کردن لایه نازک موز به روش سطح پاسخ

صفحه 483-499

5.

اثر آنزیم نئوتراز بر درجه هیدرولیز، بازیافت نیتروژنی و طول زنجیره پپتیدی پروتئین گوشت کوسه چانه سفید

صفحه 501-510

6.

تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی¬‌فنل ‌اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه‌ سفید

صفحه 511-520

7.

تعیین مقدار گلیسیریزین و برخی از ترکیبات شیمیایی واریته¬های شیرین بیان در استان اردبیل

صفحه 521-532

8.

اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4

صفحه 533-543

9.

تولید پنیر سفید فراپالایشی آنالوگ با جایگزنی بخشی از چربی شیر با کره گیاهی

صفحه 545-552

10.

ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان

صفحه 553-565

11.

مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی¬های کیفی دوغ

صفحه 567-580

12.

بررسی آلودگی برنج¬های وارداتی پر مصرف در شهر تبریز به آلاینده های فلزی کادمیوم، سرب و آرسنیک

صفحه 581-594


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب