تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,373 |
تعداد مقالات | 16,863 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,310,482 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,014,369 |
اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4 | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 8، دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 533-543 اصل مقاله (608.49 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,824 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,749 |