
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,397 |
تعداد مقالات | 17,051 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,986,443 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,463,420 |
اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4 | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 8، دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 533-543 اصل مقاله (608.49 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,871 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,767 |