
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,387 |
تعداد مقالات | 17,004 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,692,456 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,250,938 |
اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4 | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 8، دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 533-543 اصل مقاله (608.49 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,856 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,756 |