تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,228 |
تعداد مقالات | 15,068 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,608,096 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,699,955 |
اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4 | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 8، دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 533-543 اصل مقاله (608.49 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,688 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,558 |