
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,231,507 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,302 |
مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی¬های کیفی دوغ | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 11، دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 567-580 اصل مقاله (750.32 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,557 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,081 |