
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,686,998 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,636 |
مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی¬های کیفی دوغ | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 11، دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 567-580 اصل مقاله (750.32 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,580 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,089 |