
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,686,837 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,562 |
ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 553-565 اصل مقاله (605.86 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,397 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 5,375 |