آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,414
تعداد مقالات17,370
تعداد مشاهده مقاله56,006,694
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,227,949
. (1392). ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), 553-565.
. "ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 4, 1392, 553-565.
. (1392). 'ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), pp. 553-565.
. ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 23(4): 553-565.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب