
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,414 |
تعداد مقالات | 17,370 |
تعداد مشاهده مقاله | 56,006,694 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,227,949 |
ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 553-565 اصل مقاله (605.86 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,462 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 5,419 |