| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,483,990 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,742,300 |
تولید کنسانتره پروتئینی سبوس برنج(رقم هاشمی) و بررسی برخی از ویژگی¬های کاربردی آن | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 2، دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 457-469 اصل مقاله (704.66 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,501 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 5,607 |
||