آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,178
تعداد مشاهده مقاله50,685,847
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,771,557

1.

مقدار ترکیبات فنلی برگ‌ واریته‌های مختلف زیتون و اثر آن بر پایداری روغن کلزا

صفحه 307-314

2.

اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی‌های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگورتازه خوری (سفید بی‌دانه، قزل اوزوم و ریش بابا)

صفحه 315-324

3.

ویژگی‌های نانو ذرات بلوبری پوشینه دار توسط اینولین و بتا-سیکلودکسترین

صفحه 325-334

4.

جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری‌های پروبیوتیک از شیر و ماست سنتی گاومیش شهرستان خوی

صفحه 335-349

5.

تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی و نابودی لاروهای زنده در زعفران

صفحه 351-361

6.

بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی

صفحه 363-373

7.

تولید بیسکویت فراسودمند با استفاده از عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت (Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)

صفحه 375-386

8.

تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر برخی ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی سس مایونز کم-چرب

صفحه 387-398

9.

بررسی پتانسیل توکسین‌زایی جدایه‌های Aspergillus tubingensis جدا شده از انگور و کشمش در نواحی جنوبی استان آذربایجان‌شرقی

صفحه 399-411

10.

ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویه‌های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان

صفحه 413-423

11.

اثرات هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات بافتی و ریزساختاری ژل سوریمی ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe)

صفحه 425-437

12.

بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک نان بسته بندی شده

صفحه 439-452

13.

اثر خمیرترش و اسیدی‌کردن شیمیایی خمیر بر الگوی الکتروفورزی پروتئین‌های پلیمری گلوتن گندم

صفحه 453-462

14.

اثر میکروانکپسولاسیون بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شرایط شبیه سازی شده معده و روده

صفحه 463-472

15.

بررسی اثر متیل‌گالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 473-485


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب