
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,686,958 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,618 |
تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر برخی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و حسی سس مایونز کم-چرب | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 8، دوره 24، شماره 3، آذر 1393، صفحه 387-398 اصل مقاله (924.05 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,271 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,734 |