
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,397 |
تعداد مقالات | 17,051 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,983,767 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,461,756 |
ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویههای لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 24، شماره 3، آذر 1393، صفحه 413-423 اصل مقاله (928.71 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,231 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,078 |