
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,231,545 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,316 |
ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویههای لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 24، شماره 3، آذر 1393، صفحه 413-423 اصل مقاله (928.71 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,203 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,057 |