
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,687,096 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,671 |
اثر خمیرترش و اسیدیکردن شیمیایی خمیر بر الگوی الکتروفورزی پروتئینهای پلیمری گلوتن گندم | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 13، دوره 24، شماره 3، آذر 1393، صفحه 453-462 اصل مقاله (338.1 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 925 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,975 |