آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,422,042
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,098,514
. (1393). بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(3), 363-373.
. "بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 3, 1393, 363-373.
. (1393). 'بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(3), pp. 363-373.
. بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(3): 363-373.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب