آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,229
تعداد مقالات15,075
تعداد مشاهده مقاله50,618,248
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,706,582
. (1393). بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(3), 363-373.
. "بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 3, 1393, 363-373.
. (1393). 'بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(3), pp. 363-373.
. بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(3): 363-373.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب