آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,400
تعداد مشاهده مقاله51,166,095
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,195,347

1.

تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار

صفحه 357-367
فرناز نبی زاده؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی؛ محسن اسمعیلی

2.

تاثیر اسانس روغنی پوست بالنگ بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان ذخیره شده در سرما

صفحه 369-379
رزاق محمودی؛ بابک پاک‌بین؛ رقیه وحیدی

3.

تاثیر نوع بسته‌بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و بار میکروبی دانه‌های انار آماده مصرف

صفحه 381-395
مریم قربانی؛ ناصر صداقت؛ الناز میلانی؛ آرش کوچکی

4.

استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی برای بررسی اثر صمغ‌های قدومه شهری و زانتان بر ساختار مغز نان قالبی

صفحه 397-409
هادی باقری؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

5.

مقایسه اثر افزودن مستقیم عصاره و استفاده از فیلم فعال آنتی اکسیدانی حاوی عصاره برگ‌های گزنه در پایداری اکسیداتیو روغن سویا

صفحه 411-427
هادی الماسی

6.

بهینه‌سازی شرایط رنگبری ملانوئیدین‌ها با پودر کربن فعال و تعیین توزیع وزن مولکولی آن-ها با استفاده از کروماتوگرافی ژل‌تراوایی

صفحه 429-443
سعدی غریب بی بالان؛ جواد کرامت؛ ناصر همدمی؛ محمد حجت الاسلامی4

7.

تاثیر ویژگی‌های نانوامولسیون‌های حاصل از هموژنیزاسیون فشار بالا بر ویژگی‌های ریزکپسول‌های حاصل از فرایند ریزپوشانی لیمونن به روش خشک کردن پاششی

صفحه 445-456
امین قهرمانی فر

8.

مدل‌سازی سینتیک خشک‌کردن لایه‌نازک قارچ دکمه‌ای توسط هوای داغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 457-467
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امین نجفی؛ فرشته اسدی

9.

کاربرد پودر پروتئین شیر و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در تولید پنیر لاکتیکی کم چرب و تعیین ویژگی‌های شیمیایی، حسی و فیزیکی آن

صفحه 469-479
حسن رشیدی

10.

بررسی تاثیر افزودنی‌های دم کردنی بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سیاه بررسی تاثیر افزودنی‌های دم کردنی بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سیاه

صفحه 481-490
عاطفه عموزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان

11.

خشک کردن برگه‌های زردآلو با استفاده از فرآیند آبگیری اسمزی (محلول‌های ساکارز- نمک)

صفحه 491-506
بهرام فتحی آچاچلویی؛ جواد حصاری

12.

اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه

صفحه 507-518
عاطفه رمضانی؛ سیدامیرحسین گلی؛ مهدی کدیور؛ محمد رضا سبزعلیان

13.

تولید فیلم نشاسته با استفاده از واکنش‌های نوری: بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی

صفحه 519-530
وحید گودرزی؛ ایمان شهابی قهفرخی

14.

اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و پلی سوربات 20 بر خصوصیات کف کنندگی سفیده‌ی تخم مرغ

صفحه 531-541
آرش آبایی؛ اشکان مددلو

15.

تأثیر ترکیبی پیش‌تیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ‌کردن عمیق سیب‌زمینی

صفحه 543-561
مهدی برمور؛ جلال دهقان‌نیا؛ بابک قنبرزاده

16.

نانوکمپلکس‌های صمغ عربی- کازئینات حامل بتا کاروتن (1): بررسی تشکیل کمپلکس توسط FTIR، DSC، کدورت و رئولوژی

صفحه 563-576
معصومه اکرمی؛ بابک قنبرزاده؛ رسول دیناروند؛ جلال دهقان نیا؛ محمدیار حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب