آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,021
تعداد مشاهده مقاله52,491,542
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,218,382
آبایی, آرش, مددلو, اشکان. (1395). اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و پلی سوربات 20 بر خصوصیات کف کنندگی سفیده‌ی تخم مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), 531-541.
آرش آبایی; اشکان مددلو. "اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و پلی سوربات 20 بر خصوصیات کف کنندگی سفیده‌ی تخم مرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 3, 1395, 531-541.
آبایی, آرش, مددلو, اشکان. (1395). 'اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و پلی سوربات 20 بر خصوصیات کف کنندگی سفیده‌ی تخم مرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), pp. 531-541.
آبایی, آرش, مددلو, اشکان. اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و پلی سوربات 20 بر خصوصیات کف کنندگی سفیده‌ی تخم مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(3): 531-541.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب