آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,021
تعداد مشاهده مقاله52,491,534
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,218,372
رشیدی, حسن. (1395). کاربرد پودر پروتئین شیر و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در تولید پنیر لاکتیکی کم چرب و تعیین ویژگی‌های شیمیایی، حسی و فیزیکی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), 469-479.
حسن رشیدی. "کاربرد پودر پروتئین شیر و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در تولید پنیر لاکتیکی کم چرب و تعیین ویژگی‌های شیمیایی، حسی و فیزیکی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 3, 1395, 469-479.
رشیدی, حسن. (1395). 'کاربرد پودر پروتئین شیر و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در تولید پنیر لاکتیکی کم چرب و تعیین ویژگی‌های شیمیایی، حسی و فیزیکی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), pp. 469-479.
رشیدی, حسن. کاربرد پودر پروتئین شیر و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در تولید پنیر لاکتیکی کم چرب و تعیین ویژگی‌های شیمیایی، حسی و فیزیکی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(3): 469-479.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب