آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,375
تعداد مقالات16,891
تعداد مشاهده مقاله54,386,226
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,076,924
رمضانی, عاطفه, گلی, سیدامیرحسین, کدیور, مهدی, سبزعلیان, محمد رضا. (1395). اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), 507-518.
عاطفه رمضانی; سیدامیرحسین گلی; مهدی کدیور; محمد رضا سبزعلیان. "اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 3, 1395, 507-518.
رمضانی, عاطفه, گلی, سیدامیرحسین, کدیور, مهدی, سبزعلیان, محمد رضا. (1395). 'اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), pp. 507-518.
رمضانی, عاطفه, گلی, سیدامیرحسین, کدیور, مهدی, سبزعلیان, محمد رضا. اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(3): 507-518.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب