آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,135
تعداد مشاهده مقاله50,647,719
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,734,732

1.

ارزیابی اثر منابع مختلف کودی بر عملکرد و کیفیت علوفه و روغن کاملینا (Camelina sativa L.) در شرایط تنش کم‌آبی

صفحه 1-14
علی امین بیگی؛ جلال جلیلیان؛ حمیدرضا چقازردی؛ دانیال کهریزی؛ راضیه خلیل زاده

2.

ارزیابی اثر تغذیه زیستی، آلی و شیمیایی بر برخی صفات مورفولوژیکی، عملکرد ماده خشک و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

صفحه 15-33
یوسف نصیری؛ طاهر قادری

3.

تأثیر مدیریت تلفیقی مصرف کودهای آلی و زیستی بر کمیت و کیفیت اسانس گشنیز (Coriandrum sativum L.)

صفحه 35-48
محمدتقی درزی؛ حامد قاسمی طبسی؛ محمدرضا حاج سیدهادی

4.

بررسی اثرات تنش خشکی و کود نیتروژن بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک گندم

صفحه 49-60
مهرداد محلوجی؛ سیاوش برده جی؛ سعید عمرانی

5.

تأثیر تاریخ کاشت و رقم بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه‌ای در شهرستان کرج

صفحه 61-76
سعید بازگیر؛ ایوب جعفری؛ معصومه مقبل؛ مصطفی کریمی؛ محمد رضا بی همتا؛ سعید صوفی زاده

6.

تأثیر بیوچار‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، الگوی کاشت و آبیاری موضعی بر عملکرد اسانس و محتوای عناصر غذایی آویشن (Thymus vulagris)

صفحه 73-84
کیومرث فخری؛ سعید سیف زاده؛ منصور سراجوقی؛ سید علیرضا ولدآبادی؛ اسماعیل حدیدی ماسوله

7.

اثرات توأم رژیم آبیاری و سطوح نیتروژن بر عملکرد و کارایی استفاده از نور و نیتروژن در گیاه ذرت

صفحه 85-103
نسرین حیدری؛ یاسر علیزاده؛ حمزه علی علیزاده

8.

تاثیر کاربرد سلنیوم بر عملکرد، اجزای عملکرد دانه و درصد روغن دو رقم گلرنگ تحت شرایط کم آبیاری

صفحه 105-116
حوراسادت شهیدی؛ نورعلی ساجدی؛ حمید دهقان زاده

9.

اثر محلول پاشی نانوکودهای نیتروژنه، فسفره و پتاسه بر برخی صفات کمی نخود (Cicer arietinum) در کشت دیم دشت مغان

صفحه 117-131
مرتضی برمکی؛ شهرام هاشمی اسمعلی کندی؛ خدیجه آقائی فرد؛ سدابه جهانبخش گده کهریز

10.

بررسی توانایی تشکیل بیوفیلم توسط باکتری‌های محرک رشد بیوفیلمی در سطح ریشه گندم (Triticum aestivum L.) و تاثیر آنها بر عملکرد آن

صفحه 133-146
اسماعیل کریمی؛ ناصر علی اصغرزاد؛ عزت الله اسفندیاری

11.

ارزیابی شاخص کلروفیل ، عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris) در الگوهای مختلف کشت مخلوط با روناس(Rubia tinctorum L.)

صفحه 147-161
محمدحسن علی پور؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ محمدرضا شکیبا؛ روح اله امینی؛ محمدرضا ساریخانی

12.

تغییرات صفات مورفولوژیکی و محصول دانه ذرت در واکنش‌ به سالیسیلیک اسید تحت تنش خشکی

صفحه 163-176
سید امیررضا موسوی؛ کاظم قاسمی گلعذانی

13.

تاثیر مدیریت بر عملکرد جو دیم در شرایط کشت انتظار مناطق سرد: انتخاب رقم و تراکم بذر

صفحه 177-192
علیرضا خداشناس

14.

تحلیل کارایی فنی با استفاده از ردپای اکولوژیکی و ظرفیت زیستی

صفحه 193-205
مرتضی مولائی

15.

ارزیابی ردپای آب و کارایی مصرف آب در محصول برنج در راستای پایداری

صفحه 207-225
آذر شیخ زین الدین؛ حامد قیاسی

16.

عوامل موثر بر پایداری عملیات کشت گندم دیم شهرستان سقز

صفحه 227-238
قادر دشتی؛ الهام رحمانی؛ باب اله حیاتی

17.

تعیین دوره بحرانی کنترل علف‌های هرز سیر (Allium sativum) در مدیریت تغذیه شیمیایی و آلی

صفحه 239-252
رضا زاهدی پور؛ آیدین خدائی جوقان؛ احمد زارع

18.

تحلیل گونه‌های ارزشی سبزی‌کاران برای تولید سبزی سالم: مطالعه‌ی شهرستان کرمانشاه

صفحه 253-272
نعمت دارابی؛ لاله صالحی؛ علی اصغر میرک زاده

19.

بررسی مزرعه‌ای کارنده‌های کشت مکانیزه گندم در زمین‌های شور شهرستان شادگان

صفحه 273-296
علی صالحی؛ نسیم منجزی

20.

مطالعه‌‌ی پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ‌های عدس توسط مدل AMMI

صفحه 297-310
سیده سودابه شبیری؛ داود صادق زاده اهری؛ پیام پزشکپور؛ محمود عظیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب