آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,504,452
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,599,102

1.

هم‌‌دماهای دفع رطوبتی پوست انگور (واریته سیاه سردشت)

صفحه 1-12
نلما آقازاده؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی

2.

استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال صمغ بامیه-اسانس نعناع فلفلی جهت افزایش عمر نگهداری گوشت گاومیش

صفحه 13-36
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ مصطفی رحتمی جنید آباد؛ میترا قدسی شیخ جانی؛ رضا قرآنی؛ محسن ابراهیمی همتی کیخا

3.

بهینه‌یابی شرایط تولید اولئوژل روغن مایع هسته انگور با استفاده از موم زنبور عسل و مونوگلیسیرید

صفحه 37-55
سپیده قلمکاری؛ هاجر عباسی

4.

بررسی خاصیت پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراکازئی جداسازی شده از یک نوع پنیر سنتی ایرانی

صفحه 57-73
نیلوفر گلباغی؛ مهنوش پارسایی مهر؛ اشکان جبلی جوان؛ آزاده سلیمی

5.

بررسی ویژگی های عملکردی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز پروتئین آرد گندم سالم توسط پروتئاز موجود در گندم سن زده

صفحه 75-85
مهسا یاری؛ محمدیار حسینی؛ مهدی کدیور

6.

تاثیر واریته و روش تهیه بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی هسته خرما

صفحه 87-102
مرضیه معین فرد؛ پانیذ خالوکرمانی؛ هادی مهدویان مهر

7.

اثر پیش تیمار ماکروویو بر راندمان استخراج روغن از دانه گلرنگ و خواص فیزیکوشیمیایی کنجاله و روغن استحصالی

صفحه 103-120
علی اکبر شاهی چهرق؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

8.

بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود ویژگی های کیفی و افزایش زمان ماندگاری فلفل دلمه ای

صفحه 121-147
اکرم قهرمانی چرمهینی؛ ناصر صداقت

9.

بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

صفحه 149-166
کیاندخت باطبی؛ زهرا لطیفی؛ سمیه سپهوند؛ قربان زارع گشتی؛ مهدیس جمشیدی تهرانیان؛ محمود چهارلنگ

10.

مدل‌یابی موانع توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی شهرستان تبریز

صفحه 167-181
علی قنبری؛ حسین یادآور؛ فاطمه کاظمیه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب