آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,486,825
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,213,852
باطبی, کیاندخت, لطیفی, زهرا, سپهوند, سمیه, زارع گشتی, قربان, جمشیدی تهرانیان, مهدیس, چهارلنگ, محمود. (1401). بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(4), 149-166. doi: 10.22034/fr.2021.44174.1786
کیاندخت باطبی; زهرا لطیفی; سمیه سپهوند; قربان زارع گشتی; مهدیس جمشیدی تهرانیان; محمود چهارلنگ. "بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 4, 1401, 149-166. doi: 10.22034/fr.2021.44174.1786
باطبی, کیاندخت, لطیفی, زهرا, سپهوند, سمیه, زارع گشتی, قربان, جمشیدی تهرانیان, مهدیس, چهارلنگ, محمود. (1401). 'بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(4), pp. 149-166. doi: 10.22034/fr.2021.44174.1786
باطبی, کیاندخت, لطیفی, زهرا, سپهوند, سمیه, زارع گشتی, قربان, جمشیدی تهرانیان, مهدیس, چهارلنگ, محمود. بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(4): 149-166. doi: 10.22034/fr.2021.44174.1786


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب