آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,130
تعداد مقالات13,894
تعداد مشاهده مقاله48,890,638
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,598,379
باطبی, کیاندخت, لطیفی, زهرا, سپهوند, سمیه, زارع گشتی, قربان, جمشیدی تهرانیان, مهدیس, چهارلنگ, محمود. (1401). بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(4), 149-166. doi: 10.22034/fr.2021.44174.1786
کیاندخت باطبی; زهرا لطیفی; سمیه سپهوند; قربان زارع گشتی; مهدیس جمشیدی تهرانیان; محمود چهارلنگ. "بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 4, 1401, 149-166. doi: 10.22034/fr.2021.44174.1786
باطبی, کیاندخت, لطیفی, زهرا, سپهوند, سمیه, زارع گشتی, قربان, جمشیدی تهرانیان, مهدیس, چهارلنگ, محمود. (1401). 'بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(4), pp. 149-166. doi: 10.22034/fr.2021.44174.1786
باطبی, کیاندخت, لطیفی, زهرا, سپهوند, سمیه, زارع گشتی, قربان, جمشیدی تهرانیان, مهدیس, چهارلنگ, محمود. بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(4): 149-166. doi: 10.22034/fr.2021.44174.1786


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.