آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,535,482
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,631,313

1.

تأثیر لوسین در جیره‌ حاوی چربی بالا بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، متابولیسم چربی و پروتئین و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 1-13
فضیله درستی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ زربخت انصاری پیرسرائی

2.

استفاده از دانه کلزا به عنوان منبع چربی در جیره‌های بر پایه ذرت و جو بر پاسخ‌های عملکردی و متابولیکی بز نژاد مهابادی در اوایل شیردهی

صفحه 15-28
نورالدین آرین؛ یونس علی علی جو؛ بهزاد اسدنژاد

3.

تجزیه و تحلیل خوشه ای صفت تولید چربی شیر در گاوهای شیری با استفاده از فراتحلیل مطالعات پویش ژنومی

صفحه 29-42
سمیه بخشعلی زاده؛ سعید زره داران؛ علی جوادمنش

4.

بررسی سه روش پویش کل ژنوم در شناسایی جایگاه‌های ژنی با بکارگیری داده شبیه سازی شده

صفحه 43-57
فاطمه بیرانوند؛ محمدتقی بیگی نصیری؛ مسعود شیرعلی؛ محمود شیرعلی

5.

‌پاسخ ایمنی هومورال و سلولی جوجه‌های گوشتی به تغذیه درون تخم‌مرغی بتا هیدروکسی بتا متیل بوتیرات و دکسترین و زمان دسترسی به اولین خوراک

صفحه 59-71
رضا مسیب زاده؛ مجید متقی طلب؛ حامد احمدی

6.

ارزیابی انتخاب مرغ های بومی اصلاح شده فارس با رویکرد بررسی هم خونی

صفحه 73-88
صابر جلوخانی نیارکی؛ شعله قربانی

7.

مطالعه بازده خوراک براساس شاخص مازاد مصرف خوراک و بازدهی خوراکی براساس شیر تصحیح‌شده برای 4 درصد چربی در گاوهای شیرده نژاد هلشتاین

صفحه 89-112
رضا لطفی نوقابی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ سید هادی ابراهیمی؛ مریم راستین

8.

برآورد وراثت پذیری، همبستگی‌های فنوتیپی و ژنتیکی برای خصوصیات منحنی رشد بلدرچین ژاپنی

صفحه 113-126
راضیه ساقی؛ داوودعلی ساقی

9.

اثر پودر میوه گیاه پنج‌انگشت (Vitex agnus castus) بر عملکرد، کیفیت تخم‏‏مرغ، فرآسنجه‏های بیوشیمیایی خونی، پاسخ ایمنی، سیستم تولیدمثلی و خصوصیات استخوان درشت‏نی مرغ‌های تخمگذار در دوره دوم تولید

صفحه 127-140
ندا فتحی مقدم؛ محمدرضا قربانی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ احمد طاطار

10.

بررسی اثرات تبلیغات عمومی بر تقاضای محصولات دامی (مطالعه موردی فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس در شهرستان شیراز)

صفحه 141-156
سارا اسفندی؛ احمد فتاحی اردکانی؛ مسعود فهرستی ثانی؛ یدالله بستان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب