تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,272 |
تعداد مقالات | 15,720 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,824,412 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,664,426 |
1. | اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده | |||
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 129-142 | ||||
فریبا محمدى الستى؛ نارملا آصفی؛ رامین ملکی؛ سید صادق سیدلو هریس | ||||
2. | اثر تغییر دمای خشککردن همرفتی بر کاهش مصرف انرژی و حفظ کیفیت ورقههای سیر | |||
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 185-200 | ||||
حبیبه نعلبندی؛ سید صادق سیدلو | ||||
3. | ارزیابی تلههای چسبی رنگی در جلب سفیدبالک گلخانه، Trialeurodes vaporariorum | |||
دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 77-85 | ||||
میثم صمدی پور؛ حسین فرازمند؛ علیرضا نظری؛ ولی اله بنی عامری | ||||
4. | ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) | |||
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 47-64 | ||||
آلا هاشمی؛ سید علی جعفر پور | ||||
5. | امکان تولید کیک کم شکر با استفاده از شهد خرما | |||
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 1-16 | ||||
اعظم ایوبی؛ مهدا پورابوالقاسم | ||||
6. | بررسی اثر اتمسفر بستهبندی و پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ و بافت (حسی و دستگاهی) کشمش | |||
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 289-300 | ||||
نجمه یوسفتبار؛ ناصر صداقت؛ سارا خشنودینیا | ||||
7. | بررسی انتقال حرارت و مدلسازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان | |||
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 137-149 | ||||
فخرالدین صالحی | ||||
8. | تاثیرآبگیری اسمزی و روشهای مختلف خشک کردن کدو حلوایی برکیفیت و رنگ محصول نهایی | |||
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 141-153 | ||||
شادی بصیری؛ فرزاد غیبی | ||||
9. | تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده | |||
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 177-187 | ||||
حامد بیکی؛ ناصر همدمی | ||||
10. | تأثیر پیشتیمار امواج فراصوت بر روی سینتیک خشککردن، نفوذ رطوبت مؤثر و رنگ برگۀ زردآلو | |||
دوره 7، شماره 4، دی 1401، صفحه 43-52 | ||||
ابوالفضل آخوندزاده یامچی؛ عادل حسین پور؛ مازیار فیض اله زاده | ||||
11. | تأثیر صمغ کتیرا و فیبرسبوس جو دوسر برخواص فیزیکیشیمیایی و حسی نان تست | |||
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 61-80 | ||||
لیلا ناطقی | ||||
12. | حفظ ترکیبات فنلی، رنگ و بافت کشمش انگور رقم عسگری طی دوره انبارداری با استفاده از پوشش خوراکی آلژینات سدیم | |||
دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 45-61 | ||||
اعظم ایوبی | ||||
13. | سوگواران سفیدپوش(بررسی ریشة سفیدپوشی در سوگواریهای تاریخ بیهقی) | |||
دوره 70، شماره 236، اسفند 1396، صفحه 189-215 | ||||
خیرالله محمودی؛ شهناز باصری | ||||
14. | کاربرد فرآیند ازناسیون در تصفیه شیرابه حاصل از زبالهگاه | |||
دوره 44.3، شماره 76، آذر 1393، صفحه 39-45 | ||||
مریم شعبانی؛ اسماعیل فاتحی فر؛ علی برادر خوش فطرت؛ داود کاه فروشان | ||||
15. | نقد روانشناختی تصویرپردازی پرندگان در حبسیههای فارسی | |||
دوره 48، شماره 196، آذر 1384، صفحه 85-101 | ||||
|