آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,028
تعداد مشاهده مقاله50,501,801
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,589,772
هاشمی, آلا, جعفر پور, سید علی. (1396). ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 47-64.
آلا هاشمی; سید علی جعفر پور. "ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 47-64.
هاشمی, آلا, جعفر پور, سید علی. (1396). 'ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 47-64.
هاشمی, آلا, جعفر پور, سید علی. ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 47-64.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب