آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,504,303
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,597,460

1.

Antibacterial activity of ajwain essential oil against some zoonotic bacteria

دوره 5، شماره 2، آبان 2021، صفحه 26-33
Sahar Nouri Gharajalar

2.

Changes in growth and essential oil content of dill (Anethum graveolens) organs under drought stress in response to salicylic acid

دوره 11، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 33-47
Kazem Ghassemi-Golezani؛ Roghayeh Solhi-Khajemarjan

3.

Essential oil composition and metabolites changes of Artemisia melanolepis Boiss at different phenological stages

دوره 12، شماره 1، مرداد 2022، صفحه 39-49
Seyed Mehdi Razavi؛ Maryam Enferadi

4.

Evaluation of morphological traits and chemical compounds of chicory (Cichorium intybus) populations in central Iran (Markazi province)

دوره 13، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 35-50
Golpar Rahmati؛ Mansour Ghorbanpour

5.

Improvement of grain and oil yield-related traits of marigold (Calendula officinalis L.) in response to exogenous application of spermidine under water-deficit and weed infestation conditions

دوره 13، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 17-33
Asra Sadeghzadeh؛ Mohammad Reza Shakiba؛ Sirous Hassannejad؛ Saied Zehtab Salmasi

6.

The effects of methanol and ethanol foliar application under salinity stress on some physiological characteristics of Pelargonium graveolens L.

دوره 9، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 63-73
Lamia Vojodi Mehrabani

7.

The effects of soil cover and Stimplex (Ascophyllum nodosum extract) foliar application on antioxidant activity and some physiological characteristics of Coriandrum sativum L.

دوره 9، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 33-45
Lamia Vojodi Mehrabani؛ Rana Valizadeh Kamran

8.

اثرات افشانه کردن جیبرلین(GA3) بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد اسانس گیاه زینتی- دارویی اسطوخودوس(Lavandula officinalis Chaix.)

دوره 21، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 23-32
بهجت حاجی صمدی اصل؛ محمد‌باقر حسن‌پور اقدم؛ احمد خلیقی

9.

اثرات کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی از شاخص‌های رشد خرفه (Portulaca oleracea L.) و بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fischer & C.A. Meyer.) در کشت خالص و مخلوط

دوره 25، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 25-45
حسین قمری؛ جلیل شفق؛ حسین صباغ پور؛ عادل دباغ محمدی نسب

10.

اثر باکتری‌های تامین کننده نیتروژن، فسفر و گوگرد بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L)

دوره 24، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 71-83
اسماعیل رضائی چیانه؛ علیرضا پیرزاد؛ امیر فرجامی

11.

اثر غلظت‌های مختلف محرک رشدی کیتوپلاس بر خصوصیات موفولوژیکی و اسانس در گیاه نعناع فلفلی تحت تنش کم آبیاری

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 169-184
موسی ترابی گیگلو؛ رسول حیدرنژاد؛ بهروز اسماعیل پور؛ رسول آذرمی

12.

اثر قارچ میکوریزا، باکتری های محرک رشد و کود شیمیایی بر عملکرد و میزان اسانس بذر شوید (.Anethum graveolens L)

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 93-104
زینب چگینی؛ مریم ذوالفقاری؛ فریده صدیقی دهکردی؛ محمود محمدی سروستانی

13.

اثر کاربرد تلفیقی کودهای دامی و شیمیایی بر اسانس و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک بادرشبو در شرایط تنش کمبود آب

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 155-168
افسانه بدل زاده؛ عبدالرزاق دانش شهرکی؛ محمد رفیعی الحسینی؛ مهدی قبادی نیا

14.

اثر کود آلی و زیستی بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی بالنگوی شهری ) (Lallemantia iberica در شرایط دیم

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 25-40
اسماعیل رضائی چیانه؛ شاهین فریدوند؛ رضا امیرنیا؛ حسن مهدوی کیا؛ امیر رحیمی

15.

اثرکودی‌های آلی و شیمیایی و ریزمغذی‌های رایج و نانوی آهن، روی و منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد رازیانه (.Foeniculum vulgare L)

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 101-119
صادق انصاری؛ یوسف نصیری؛ محسن جانمحمدی؛ ناصر صباغ نیا

16.

اثر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 1-12
مریم مکی¬زاده تفتی؛ صفر نصراله¬زاده؛ سعید زهتاب سلماسی؛ محمدرضا چایی¬چی؛ کاظم خاوازی

17.

اثرنسبت‌های کشت مخلوط بر کمیت و کیفیت اسانس زنیان و اسفرزه

دوره 25، شماره 3، آبان 1394، صفحه 1-13
حسن موسی پور؛ احمد قنبری؛ محمدرضا اصغری پور

18.

ارتباط محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک، اسید هیومیک و دفعات برداشت با عملکرد و کیفیت بابونه آلمانی (.Matricaria chamomilla L)

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 209-222
شهلا مشایخی؛ علیرضا مشهدی ابدالی؛ عبدالمهدی بخشنده؛ امین لطفی جمال آبادی؛ سید منصور سیدنژاد

19.

ارزیابی اثر تغذیه زیستی، آلی و شیمیایی بر برخی صفات مورفولوژیکی، عملکرد ماده خشک و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 15-33
یوسف نصیری؛ طاهر قادری

20.

ارزیابی اثر ضد‌اکسایشی و ضد‌میکروبی صمغ‌دانه‌ریحان و اسانس‌پونه‌کوهی در ماندگاری کیک شکلاتی کم‌چرب

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 17-31
مانیا صالحی فر؛ سمانه عسگری ورجانی؛ شهلا شهریاری

21.

ارزیابی اثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژن بر رشد، عملکرد و ترکیب اسانس گیاه شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 21، شماره 4، بهمن 1390، صفحه 51-63
مریم مکی‌زاده تفتی؛ محمدرضا چایی چی؛ صفر نصراله‌زاده؛ کاظم خاوازی

22.

ارزیابی برخی صفات رشدی و ویژگی‌های کمی اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L) در شرایط تنش شوری و کاربرد اسید هیومیک

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 159-168
غلامرضا گوهری؛ فرزاد رسولی؛ سید مرتضی زاهدی

23.

ارزیابی عملکرد، صفات کمی و کیفی درکشت مخلوط نعناع فلفلی(Mentha piperita L.) و شنبلیله (Trigonella foenum - graceum L.) تحت تاریخ‌های مختلف کشت

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 1-15
زکیه ابراهیم قوچی؛ غلامرضا محسن آبادی؛ مجید مجیدیان

24.

ارزیابی کاربرد کودهای دامی ، ورمیکمپوست و محلول‌پاشی با اسید آسکوربیک و مواد هیومیکی بر تولید گیاه دارویی بادرشبو (Dracocephalam moldavica L.)

دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 83-101
یوسف نصیری؛ پریسا باغبان اکبری؛ مجتبی نورآئین؛ روح اله امینی

25.

ارزیابی کاربرد نهاده‌های آلی و زیستی بر عملکرد، اجزای عملکرد و اسانس گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 32، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 97-113
یوسف نصیری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب