گوهری, غلامرضا, رسولی, فرزاد, زاهدی, سید مرتضی. (1396). ارزیابی برخی صفات رشدی و ویژگی‌های کمی اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L) در شرایط تنش شوری و کاربرد اسید هیومیک. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(2), 159-168.
غلامرضا گوهری; فرزاد رسولی; سید مرتضی زاهدی. "ارزیابی برخی صفات رشدی و ویژگی‌های کمی اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L) در شرایط تنش شوری و کاربرد اسید هیومیک". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 2, 1396, 159-168.
گوهری, غلامرضا, رسولی, فرزاد, زاهدی, سید مرتضی. (1396). 'ارزیابی برخی صفات رشدی و ویژگی‌های کمی اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L) در شرایط تنش شوری و کاربرد اسید هیومیک', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(2), pp. 159-168.
گوهری, غلامرضا, رسولی, فرزاد, زاهدی, سید مرتضی. ارزیابی برخی صفات رشدی و ویژگی‌های کمی اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L) در شرایط تنش شوری و کاربرد اسید هیومیک. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(2): 159-168.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.