آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,036
تعداد مقالات12,675
تعداد مشاهده مقاله13,715,040
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,708,149

1.

Changes in growth and essential oil content of dill (Anethum graveolens) organs under drought stress in response to salicylic acid

دوره 11، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 33-47
Kazem Ghassemi-Golezani؛ Roghayeh Solhi-Khajemarjan

2.

The effects of methanol and ethanol foliar application under salinity stress on some physiological characteristics of Pelargonium graveolens L.

دوره 9، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 63-73
Lamia Vojodi Mehrabani

3.

Variation in essential oil composition and metabolites of Artemisia melanolepis Boiss at different phenological stages

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 خرداد 1401
Seyed Mehdi Razavi؛ Maryam Anferadi

4.

اثرات افشانه کردن جیبرلین(GA3) بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد اسانس گیاه زینتی- دارویی اسطوخودوس(Lavandula officinalis Chaix.)

دوره 21، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 23-32
بهجت حاجی صمدی اصل؛ محمد‌باقر حسن‌پور اقدم؛ احمد خلیقی

5.

اثرات کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی از شاخص‌های رشد خرفه (Portulaca oleracea L.) و بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fischer & C.A. Meyer.) در کشت خالص و مخلوط

دوره 25، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 25-45
حسین قمری؛ جلیل شفق؛ حسین صباغ پور؛ عادل دباغ محمدی نسب

6.

اثر اسانس برگ کرفس کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 681-694
محدثه قزل سفلو؛ سیده زهرا سیدالنگی

7.

اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیل‌های جدا شده از شکمبه گاو

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 189-202
ستاره نبی‌زاده اصل؛ رضا ولی‌زاده

8.

اثر باکتری‌های تامین کننده نیتروژن، فسفر و گوگرد بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L)

دوره 24، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 71-83
اسماعیل رضائی چیانه؛ علیرضا پیرزاد؛ امیر فرجامی

9.

اثر غلظت‌های مختلف محرک رشدی کیتوپلاس بر خصوصیات موفولوژیکی و اسانس در گیاه نعناع فلفلی تحت تنش کم آبیاری

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 169-184
موسی ترابی گیگلو؛ رسول حیدرنژاد؛ بهروز اسماعیل پور؛ رسول آذرمی

10.

اثر قارچ میکوریزا، باکتری های محرک رشد و کود شیمیایی بر عملکرد و میزان اسانس بذر شوید (.Anethum graveolens L)

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 93-104
زینب چگینی؛ مریم ذوالفقاری؛ فریده صدیقی دهکردی؛ محمود محمدی سروستانی

11.

اثر کاربرد تلفیقی کودهای دامی و شیمیایی بر اسانس و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک بادرشبو در شرایط تنش کمبود آب

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 155-168
افسانه بدل زاده؛ عبدالرزاق دانش شهرکی؛ محمد رفیعی الحسینی؛ مهدی قبادی نیا

12.

اثر کاربرد محرک زیستی کیتوزان بر صفات رشدی و عملکرد اسانس بادرشبی (Dracocephalium moldavica L.) در شرایط آبیاری با آب شور

دوره 30، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 155-169
غلامرضا گوهری؛ محمدکاظم بهرامی

13.

اثر کود آلی و زیستی بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی بالنگوی شهری ) (Lallemantia iberica در شرایط دیم

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 25-40
اسماعیل رضائی چیانه؛ شاهین فریدوند؛ رضا امیرنیا؛ حسن مهدوی کیا؛ امیر رحیمی

14.

اثرکودی‌های آلی و شیمیایی و ریزمغذی‌های رایج و نانوی آهن، روی و منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد رازیانه (.Foeniculum vulgare L)

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 101-119
صادق انصاری؛ یوسف نصیری؛ محسن جانمحمدی؛ ناصر صباغ نیا

15.

اثر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 1-12
مریم مکی¬زاده تفتی؛ صفر نصراله¬زاده؛ سعید زهتاب سلماسی؛ محمدرضا چایی¬چی؛ کاظم خاوازی

16.

اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 41-54
حسینعلی قاسمی؛ ایمان حاج خدادادی؛ مهدی کاظمی بن‌چناری؛ مهدی خدایی مطلق؛ امیرحسین خلت آبادی فراهانی

17.

ارتباط محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک، اسید هیومیک و دفعات برداشت با عملکرد و کیفیت بابونه آلمانی (.Matricaria chamomilla L)

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 209-222
شهلا مشایخی؛ علیرضا مشهدی ابدالی؛ عبدالمهدی بخشنده؛ امین لطفی جمال آبادی؛ سید منصور سیدنژاد

18.

ارزیابی اثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژن بر رشد، عملکرد و ترکیب اسانس گیاه شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 21، شماره 4، بهمن 1390، صفحه 51-63
مریم مکی‌زاده تفتی؛ محمدرضا چایی چی؛ صفر نصراله‌زاده؛ کاظم خاوازی

19.

ارزیابی برخی صفات رشدی و ویژگی‌های کمی اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L) در شرایط تنش شوری و کاربرد اسید هیومیک

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 159-168
غلامرضا گوهری؛ فرزاد رسولی؛ سید مرتضی زاهدی

20.

ارزیابی عملکرد، صفات کمی و کیفی درکشت مخلوط نعناع فلفلی(Mentha piperita L.) و شنبلیله (Trigonella foenum - graceum L.) تحت تاریخ‌های مختلف کشت

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 1-15
زکیه ابراهیم قوچی؛ غلامرضا محسن آبادی؛ مجید مجیدیان

21.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 257-275
محمد اسدی؛ یوسف نصیری؛ سارا ملاعباسیان؛ محمدرضا مرشدلو

22.

ارزیابی کاربرد کودهای دامی ، ورمیکمپوست و محلول‌پاشی با اسید آسکوربیک و مواد هیومیکی بر تولید گیاه دارویی بادرشبو (Dracocephalam moldavica L.)

دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 83-101
یوسف نصیری؛ پریسا باغبان اکبری؛ مجتبی نورآئین؛ روح اله امینی

23.

ارزیابی کاربرد نهاده‌های آلی و زیستی بر عملکرد، اجزای عملکرد و اسانس گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مرداد 1401
یوسف نصیری

24.

ارزیابی ویژگی‌های رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمار‌های شوری و محلول‌پاشی روی

دوره 26، شماره 3، مهر 1395، صفحه 131-141
جاوید عمارت پرداز؛ احمد حامی؛ غلامرضا گوهری

25.

استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 85-99
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.