کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 36

1

اثرات افشانه کردن جیبرلین(GA3) بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد اسانس گیاه زینتی- دارویی اسطوخودوس(Lavandula officinalis Chaix.)

دوره 21، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 23-32
بهجت حاجی صمدی اصل؛ محمد‌باقر حسن‌پور اقدم؛ احمد خلیقی

2

اثرات کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی از شاخص‌های رشد خرفه (Portulaca oleracea L.) و بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fischer & C.A. Meyer.) در کشت خالص و مخلوط

دوره 25، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 25-45
حسین قمری؛ جلیل شفق؛ حسین صباغ پور؛ عادل دباغ محمدی نسب

3

اثر اسانس برگ کرفس کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 26، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 681-694
محدثه قزل سفلو؛ سیده زهرا سیدالنگی

4

اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیل‌های جدا شده از شکمبه گاو

دوره 27، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 189-202
ستاره نبی‌زاده اصل؛ رضا ولی‌زاده

5

اثر باکتری‌های تامین کننده نیتروژن، فسفر و گوگرد بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L)

دوره 24، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 71-83
اسماعیل رضائی چیانه؛ علیرضا پیرزاد؛ امیر فرجامی

6

اثر قارچ میکوریزا، باکتری های محرک رشد و کود شیمیایی بر عملکرد و میزان اسانس بذر شوید (.Anethum graveolens L)

دوره 28، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 93-104
زینب چگینی؛ مریم ذوالفقاری؛ فریده صدیقی دهکردی؛ محمود محمدی سروستانی

7

اثر کاربرد تلفیقی کودهای دامی و شیمیایی بر اسانس و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک بادرشبو در شرایط تنش کمبود آب

دوره 28، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 155-168
افسانه بدل زاده؛ عبدالرزاق دانش شهرکی؛ محمد رفیعی الحسینی؛ مهدی قبادی نیا

8

اثر کود آلی و زیستی بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی بالنگوی شهری ) (Lallemantia iberica در شرایط دیم

دوره 28، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 25-40
اسماعیل رضائی چیانه؛ شاهین فریدوند؛ رضا امیرنیا؛ حسن مهدوی کیا؛ امیر رحیمی

9

اثرکودی‌های آلی و شیمیایی و ریزمغذی‌های رایج و نانوی آهن، روی و منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد رازیانه (.Foeniculum vulgare L)

دوره 29، شماره 1، بهار 1398، صفحه 101-119
صادق انصاری؛ یوسف نصیری؛ محسن جانمحمدی؛ ناصر صباغ نیا

10

اثر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 22، شماره 1، بهار 1391، صفحه 1-12
مریم مکی¬زاده تفتی؛ صفر نصراله¬زاده؛ سعید زهتاب سلماسی؛ محمدرضا چایی¬چی؛ کاظم خاوازی

11

اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌

دوره 27، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 41-54
حسینعلی قاسمی؛ ایمان حاج خدادادی؛ مهدی کاظمی بن‌چناری؛ مهدی خدایی مطلق؛ امیرحسین خلت آبادی فراهانی

12

ارتباط محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک، اسید هیومیک و دفعات برداشت با عملکرد و کیفیت بابونه آلمانی (.Matricaria chamomilla L)

دوره 29، شماره 1، بهار 1398، صفحه 209-222
شهلا مشایخی؛ علیرضا مشهدی ابدالی؛ عبدالمهدی بخشنده؛ امین لطفی جمال آبادی؛ سید منصور سیدنژاد

13

ارزیابی اثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژن بر رشد، عملکرد و ترکیب اسانس گیاه شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 21، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 51-63
مریم مکی‌زاده تفتی؛ محمدرضا چایی چی؛ صفر نصراله‌زاده؛ کاظم خاوازی

14

ارزیابی برخی صفات رشدی و ویژگی‌های کمی اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L) در شرایط تنش شوری و کاربرد اسید هیومیک

دوره 27، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 159-168
غلامرضا گوهری؛ فرزاد رسولی؛ سید مرتضی زاهدی

15

ارزیابی عملکرد، صفات کمی و کیفی درکشت مخلوط نعناع فلفلی(Mentha piperita L.) و شنبلیله (Trigonella foenum - graceum L.) تحت تاریخ‌های مختلف کشت

دوره 27، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 1-15
زکیه ابراهیم قوچی؛ غلامرضا محسن آبادی؛ مجید مجیدیان

16

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی

دوره 28، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 257-275
محمد اسدی؛ یوسف نصیری؛ سارا ملاعباسیان؛ محمدرضا مرشدلو

17

ارزیابی ویژگی‌های رشدی و عملکرد اسانس مرزه (.Satureja hortensis L) تحت تیمار‌های شوری و محلول‌پاشی روی

دوره 26، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 131-141
جاوید عمارت پرداز؛ احمد حامی؛ غلامرضا گوهری

18

استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی

دوره 28، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 85-99
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

19

بررسی اثر محل کاشت و زمان برداشت بر عملکردهای کمی و کیفی گیاه داروئی آویشن کرمانی (Thymus caramanicus Jalas)

دوره 22، شماره 4.1، زمستان 1391، صفحه 15-28
لیلی صفائی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ حسین زینلی؛ داود افیونی؛ مهدی میرزا

20

بررسی صفات رشدی و عملکرد بادرشبو (Dracocephalum moldavica) تحت تیمارهای مختلف کودی درکشت مخلوط با باقلا (Vicia faba L.)

دوره 28، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 35-51
لیلی وفادار ینگجه؛ روح اله امینی؛ عادل دباغ محمدی نسب

21

بررسی عملکرد، اجزای عملکرد و میزان اسانس بابونه آلمانی با کاربرد ورمی کمپوست و سطوح آبیاری مختلف

دوره 25، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 61-78
حمیدرضا تصدیقی؛ امین صالحی؛ محسن موحدی؛ یعقوب بهزادی

22

بررسی عملکرد گل، اسانس و شاخص برداشت بابونه آلمانی Matricaria chamomilla L. تحت رژیم¬های آبیاری و مقادیر سوپر جاذبA200

دوره 22، شماره 3، پاییز 1389، صفحه 85-100
علیرضا پیرزاد؛ امیرفیاض مقدم؛ مهسا رازبان؛ یعقوب راعی

23

بررسی ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) با کاربرد مس و روی

دوره 25، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 135-147
حمایت عسگری لجایر؛ بابک متشرع زاده؛ غلامرضا ثواقبی؛ جواد هادیان

24

پاسخ اکوفیزیولوژیکی گیاهان میکوریزایی بالنگوی شهری ( Lallemantia iberica ) به سطوح مختلف آبیاری

دوره 28، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 247-262
وحید قاسمیان؛ جلیل شفق کلوانق؛ علیرضا پیرزاد

25

تأثیر کشت مخلوط بر عملکرد و برخی صفات کمی و کیفی شنبلیله و آنیسون

دوره 25، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 1-16
فهیمه مردانی؛ حمیدرضا بلوچی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.