آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,130
تعداد مقالات13,894
تعداد مشاهده مقاله48,888,214
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,598,062

1.

اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس برگ نارنج بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 113-128
الناز گلابیان؛ لاله رومیانی

2.

افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 99-112
مهدی مولانژاد؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ لیلا گلستان

3.

بررسی کارایی تیمارهای گاز ازن، پوشش کیتوزان و دما در طول نگهداری خرمای مضافتی و بهینه‌یابی شرایط نگهداری به روش سطح پاسخ

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 49-60
حمید سرحدی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی؛ الناز میلانی

4.

بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 95-114
امیر پورفرزاد؛ طاهره محروسی

5.

تاثیر عصاره چای سبز و بسته‌‌بندی تحت‌خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 203-215
سید رضا شبر؛ آی ناز خدانظری

6.

تخمین مدت ماندگاری و ارتباط همبستگی خواص کیفی میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis) پوست کنی شده طی سردسازی

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 29-41
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی

7.

ذخیره سازی تخم های بالتوری سبز، Chrysoperla carnea در دمای پایین

دوره 10، شماره 2، تیر 1400، صفحه 11-22
فاطمه هنرمند گل بته؛ علی افشاری؛ علی ندیمی؛ محمود جوکار

8.

ﺍﺭزﯾﺎﺑﯽ ﺧﻮﺍص فیزیکوﺷﻴﻤﻴﺎﯾﯽ و ﺣﺴﯽ سس مایونز حاوی اسانس متانولی میخک به عنوان نگهدارنده طبیعی

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 75-94
علیرضا رحمن؛ فرشته قاسم زاده ویشکایی؛ فاطمه حسینمردی

9.

مقایسه اثر نگهدارندگی کاه و برخی جاذب‌های اتیلنی در بسته‌بندی میوه زردآلو

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 93-108
جابر سلیمانی؛ محمد زرین بال


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.