آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,190
تعداد مشاهده مقاله50,702,885
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,785,850

1.

اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس برگ نارنج بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 113-128
الناز گلابیان؛ لاله رومیانی

2.

افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 99-112
مهدی مولانژاد؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ لیلا گلستان

3.

بررسی کارایی تیمارهای گاز ازن، پوشش کیتوزان و دما در طول نگهداری خرمای مضافتی و بهینه‌یابی شرایط نگهداری به روش سطح پاسخ

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 49-60
حمید سرحدی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی؛ الناز میلانی

4.

بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 95-114
امیر پورفرزاد؛ طاهره محروسی

5.

بررسی و تحلیل میزان احساس تعلق مکانی و عوامل موثر بر آن در نواحی روستایی (منطقه مورد مطالعه: روستاهای دهستان شوسف، شهرستان نهبندان)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 خرداد 1402
طاهره صادقلو؛ سکینه عرب؛ حمید شایان

6.

تاثیر عصاره چای سبز و بسته‌‌بندی تحت‌خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 203-215
سید رضا شبر؛ آی ناز خدانظری

7.

تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز

دوره 34، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 85-106
ذاکر آقاکشی پور؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

8.

تجزیه و تحلیل ماندگاری در بره های نژاد ماکویی با استفاده از توابع خطر نسبی

دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 127-139
مهدی نژادعلی؛ صادق علیجانی؛ آرش جوانمرد؛ علی حسین خانی

9.

تخمین مدت ماندگاری و ارتباط همبستگی خواص کیفی میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis) پوست کنی شده طی سردسازی

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 29-41
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی

10.

ذخیره سازی تخم های بالتوری سبز، Chrysoperla carnea در دمای پایین

دوره 10، شماره 2، تیر 1400، صفحه 11-22
فاطمه هنرمند گل بته؛ علی افشاری؛ علی ندیمی؛ محمود جوکار

11.

ﺍﺭزﯾﺎﺑﯽ ﺧﻮﺍص فیزیکوﺷﻴﻤﻴﺎﯾﯽ و ﺣﺴﯽ سس مایونز حاوی اسانس متانولی میخک به عنوان نگهدارنده طبیعی

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 75-94
علیرضا رحمن؛ فرشته قاسم زاده ویشکایی؛ فاطمه حسینمردی

12.

کارایی نانوامولسیون اسانس دو گیاه دارویی در تلفیق با پوشش پلیمری کتیرا جهت مهار پوسیدگی پنیسیلیومی پس از برداشت میوه گوجه فرنگی

دوره 12، شماره 4، دی 1402، صفحه 413-424
سیمین بهرامی نژاد؛ لاچین مختارنژاد؛ محسن فرزانه

13.

مقایسه اثر نگهدارندگی کاه و برخی جاذب‌های اتیلنی در بسته‌بندی میوه زردآلو

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 93-108
جابر سلیمانی؛ محمد زرین بال



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب