آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,179
تعداد مشاهده مقاله50,690,797
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,775,582
آقاکشی پور, ذاکر, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. (1403). تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), 85-106. doi: 10.22034/fr.2024.59131.1907
ذاکر آقاکشی پور; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری. "تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 1, 1403, 85-106. doi: 10.22034/fr.2024.59131.1907
آقاکشی پور, ذاکر, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. (1403). 'تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), pp. 85-106. doi: 10.22034/fr.2024.59131.1907
آقاکشی پور, ذاکر, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 34(1): 85-106. doi: 10.22034/fr.2024.59131.1907


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب