آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,262
تعداد مقالات15,535
تعداد مشاهده مقاله51,553,433
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,493,558

1.

تاثیر پلاسما غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و میکروبی دارچین و زیره

صفحه 1-14
نارملا آصفی

2.

بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخص‌های کیفی آن

صفحه 15-33
فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ رسول کدخدایی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

3.

بررسی تاثیر پری‌بیوتیکی سبوس جو دوسر، برنج و جو بر رشد و فعالیت باکتری‌های ‏پروبیوتیک

صفحه 35-53
بیتا کوهستانی؛ مریم عزیزخانی

4.

بهبود سرعت انتقال جرم با پیش‌تیمار فراصوت در خشک‌کردن همرفتی آلبالو

صفحه 55-65
فخرالدین صالحی؛ معین اینانلودوقوز

5.

تاثیر پیش تیمار پلاسمای سرد و اولتراسوند روی ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدروالکلی برگ به

صفحه 67-84
سیمین طلوعی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ رضوان شاددل؛ جعفر برهانیان

6.

تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز

صفحه 85-106
ذاکر آقاکشی پور؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب