تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,303 |
تعداد مقالات | 16,020 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,486,979 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,213,960 |
1. | تاثیر پلاسما غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و میکروبی دارچین و زیره | |
صفحه 1-14 | ||
نارملا آصفی | ||
2. | بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخصهای کیفی آن | |
صفحه 15-33 | ||
فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ رسول کدخدایی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک | ||
3. | بررسی تاثیر پریبیوتیکی سبوس جو دوسر، برنج و جو بر رشد و فعالیت باکتریهای پروبیوتیک | |
صفحه 35-53 | ||
بیتا کوهستانی؛ مریم عزیزخانی | ||
4. | بهبود سرعت انتقال جرم با پیشتیمار فراصوت در خشککردن همرفتی آلبالو | |
صفحه 55-65 | ||
فخرالدین صالحی؛ معین اینانلودوقوز | ||
5. | تاثیر پیش تیمار پلاسمای سرد و اولتراسوند روی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره هیدروالکلی برگ به | |
صفحه 67-84 | ||
سیمین طلوعی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ رضوان شاددل؛ جعفر برهانیان | ||
6. | تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز | |
صفحه 85-106 | ||
ذاکر آقاکشی پور؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||