| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,494,211 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,744,151 |
| 1. | تاثیر پلاسما غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و میکروبی دارچین و زیره | |
| صفحه 1-14 | ||
| نارملا آصفی | ||
| 2. | بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخصهای کیفی آن | |
| صفحه 15-33 | ||
| فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ رسول کدخدایی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک | ||
| 3. | بررسی تاثیر پریبیوتیکی سبوس جو دوسر، برنج و جو بر رشد و فعالیت باکتریهای پروبیوتیک | |
| صفحه 35-53 | ||
| بیتا کوهستانی؛ مریم عزیزخانی | ||
| 4. | بهبود سرعت انتقال جرم با پیشتیمار فراصوت در خشککردن همرفتی آلبالو | |
| صفحه 55-65 | ||
| فخرالدین صالحی؛ معین اینانلودوقوز | ||
| 5. | تاثیر پیش تیمار پلاسمای سرد و اولتراسوند روی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره هیدروالکلی برگ به | |
| صفحه 67-84 | ||
| سیمین طلوعی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ رضوان شاددل؛ جعفر برهانیان | ||
| 6. | تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز | |
| صفحه 85-106 | ||
| ذاکر آقاکشی پور؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||