آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,360
تعداد مقالات16,663
تعداد مشاهده مقاله53,905,879
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,527,147
عباس زاده, فاطمه, اعلمی, مهران, کدخدایی, رسول, مقصودلو, یحیی, صادقی ماهونک, علیرضا. (1403). بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخص‌های کیفی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), 15-33. doi: 10.22034/fr.2023.55348.1863
فاطمه عباس زاده; مهران اعلمی; رسول کدخدایی; یحیی مقصودلو; علیرضا صادقی ماهونک. "بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخص‌های کیفی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 1, 1403, 15-33. doi: 10.22034/fr.2023.55348.1863
عباس زاده, فاطمه, اعلمی, مهران, کدخدایی, رسول, مقصودلو, یحیی, صادقی ماهونک, علیرضا. (1403). 'بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخص‌های کیفی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), pp. 15-33. doi: 10.22034/fr.2023.55348.1863
عباس زاده, فاطمه, اعلمی, مهران, کدخدایی, رسول, مقصودلو, یحیی, صادقی ماهونک, علیرضا. بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخص‌های کیفی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 34(1): 15-33. doi: 10.22034/fr.2023.55348.1863


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب