آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,482,300
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,570,557
رحمن, علیرضا, قاسم زاده ویشکایی, فرشته, حسینمردی, فاطمه. (1402). ﺍﺭزﯾﺎﺑﯽ ﺧﻮﺍص فیزیکوﺷﻴﻤﻴﺎﯾﯽ و ﺣﺴﯽ سس مایونز حاوی اسانس متانولی میخک به عنوان نگهدارنده طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), 75-94. doi: 10.22034/fr.2023.45365.1790
علیرضا رحمن; فرشته قاسم زاده ویشکایی; فاطمه حسینمردی. "ﺍﺭزﯾﺎﺑﯽ ﺧﻮﺍص فیزیکوﺷﻴﻤﻴﺎﯾﯽ و ﺣﺴﯽ سس مایونز حاوی اسانس متانولی میخک به عنوان نگهدارنده طبیعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 2, 1402, 75-94. doi: 10.22034/fr.2023.45365.1790
رحمن, علیرضا, قاسم زاده ویشکایی, فرشته, حسینمردی, فاطمه. (1402). 'ﺍﺭزﯾﺎﺑﯽ ﺧﻮﺍص فیزیکوﺷﻴﻤﻴﺎﯾﯽ و ﺣﺴﯽ سس مایونز حاوی اسانس متانولی میخک به عنوان نگهدارنده طبیعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), pp. 75-94. doi: 10.22034/fr.2023.45365.1790
رحمن, علیرضا, قاسم زاده ویشکایی, فرشته, حسینمردی, فاطمه. ﺍﺭزﯾﺎﺑﯽ ﺧﻮﺍص فیزیکوﺷﻴﻤﻴﺎﯾﯽ و ﺣﺴﯽ سس مایونز حاوی اسانس متانولی میخک به عنوان نگهدارنده طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(2): 75-94. doi: 10.22034/fr.2023.45365.1790


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب