آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,295
تعداد مقالات15,838
تعداد مشاهده مقاله52,095,922
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,875,643

1.

تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین

صفحه 1-13
مرضیه کشورزاد؛ منصوره سادات موجانی قمی؛ مصطفی سلطانی

2.

اثر تیمار تدخین پس از برداشت با سولفید هیدروژن روی ویژگی های کیفی و آنتی اکسیدانی قارچ دکمه ای سفید خوراکی (Agaricus bisporus) در طول دوره عمر قفسه ای

صفحه 15-30
رحیم نقشی بند حسنی؛ مهتاب مرادی؛ ناصر مهنا

3.

تاثیر اولترافیلتراسیون بر خصوصیات ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 31-41
اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ الناز نامی؛ معصومه مهربان سنگ آتش

4.

خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین

صفحه 43-55
فاطمه قنادی اصل؛ بنفشه بردبار لمر

5.

بررسی خصوصیات عملکردی پلی ساکاریدهای محلول در آب و عصاره اتانولی گیاه بارهنگ

صفحه 57-73
مهرنوش تدینی؛ فریدخت قلیچی؛ لاله رومیانی

6.

ﺍﺭزﯾﺎﺑﯽ ﺧﻮﺍص فیزیکوﺷﻴﻤﻴﺎﯾﯽ و ﺣﺴﯽ سس مایونز حاوی اسانس متانولی میخک به عنوان نگهدارنده طبیعی

صفحه 75-94
علیرضا رحمن؛ فرشته قاسم زاده ویشکایی؛ فاطمه حسینمردی

7.

بهینه‌سازی ساختار شبکه عصبی مصنوعی با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای پیش‌بینی پارامترهای فرآیند آبگیری به روش اسمزی- فراصوت از کیوی

صفحه 95-108
فخرالدین صالحی؛ رعنا چراغی

8.

تولید فیلم بسته‌بندی فعال غذایی بر پایه ژلاتین/ ژل آلوئه‌ورا حاوی اسانس رزماری

صفحه 109-123
میلاد بخشی زاده؛ تینا نیک نظر مقدم؛ ساجد امجدی؛ علی ایاسه

9.

ارزیابی ویژگی‌های فیلم‌های هوشمند حساس به pH بر پایه نشاسته/کتیرا و آنتوسیانین گیاه پنیرک

صفحه 125-141
فاطمه نوغانی بهمبری؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسائی مهرجان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب