آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,238
تعداد مقالات15,203
تعداد مشاهده مقاله50,765,738
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,840,562
کشورزاد, مرضیه, موجانی قمی, منصوره سادات, سلطانی, مصطفی. (1402). تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804
مرضیه کشورزاد; منصوره سادات موجانی قمی; مصطفی سلطانی. "تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 2, 1402, 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804
کشورزاد, مرضیه, موجانی قمی, منصوره سادات, سلطانی, مصطفی. (1402). 'تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), pp. 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804
کشورزاد, مرضیه, موجانی قمی, منصوره سادات, سلطانی, مصطفی. تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(2): 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب