آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,250
تعداد مشاهده مقاله50,927,915
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,991,528
قنادی اصل, فاطمه, بردبار لمر, بنفشه. (1402). خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), 43-55. doi: 10.22034/fr.2022.54041.1852
فاطمه قنادی اصل; بنفشه بردبار لمر. "خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 2, 1402, 43-55. doi: 10.22034/fr.2022.54041.1852
قنادی اصل, فاطمه, بردبار لمر, بنفشه. (1402). 'خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), pp. 43-55. doi: 10.22034/fr.2022.54041.1852
قنادی اصل, فاطمه, بردبار لمر, بنفشه. خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(2): 43-55. doi: 10.22034/fr.2022.54041.1852


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب