آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,165
تعداد مقالات14,274
تعداد مشاهده مقاله49,661,549
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,993,314
قنادی اصل, فاطمه, بردبار لمر, بنفشه. (1402). خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), 43-55. doi: 10.22034/fr.2022.54041.1852
فاطمه قنادی اصل; بنفشه بردبار لمر. "خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 2, 1402, 43-55. doi: 10.22034/fr.2022.54041.1852
قنادی اصل, فاطمه, بردبار لمر, بنفشه. (1402). 'خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), pp. 43-55. doi: 10.22034/fr.2022.54041.1852
قنادی اصل, فاطمه, بردبار لمر, بنفشه. خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(2): 43-55. doi: 10.22034/fr.2022.54041.1852


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.