آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,238
تعداد مقالات15,203
تعداد مشاهده مقاله50,768,469
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,842,225

1.

اثر پیش تیمار ماکروویو بر راندمان استخراج روغن از دانه گلرنگ و خواص فیزیکوشیمیایی کنجاله و روغن استحصالی

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 103-120
علی اکبر شاهی چهرق؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

2.

اثر روش‌های عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیری در شرایط برون‌تنی

دوره 29، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 103-115
حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری

3.

بررسی ارزش غذایی گاودانه خام و عمل‌آوری شده با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی و آزمون تولیدگاز

دوره 33، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 121-135
مرضیه تقوی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ حمید محمدزاده

4.

بررسی تکنیک متناوب مایکروویو- هوای گرم بر خواص کیفی و تغذیه‌ای برگه‌های کیوی خشک شده

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 111-126
مریم خاکباز حشمتی؛ اشکان سیفی مقدم

5.

تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی سرخ‌شده و مدل‌سازی سینتیک آن

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 189-201
جلال دهقان نیا؛ حامد باقری درویش‌محمد؛ بابک قنبرزاده

6.

تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی

دوره 29، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 35-54
بهزاد اسدنژاد؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل‌وندی بهروزیار

7.

تأثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر سینتیک خشک شدن، رنگ، چروکیدگی و آبگیری مجدد برش‌های پرتقال خشک‌شده

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 65-77
فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری

8.

تأثیر ترکیبی پیش‌تیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ‌کردن عمیق سیب‌زمینی

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 543-561
مهدی برمور؛ جلال دهقان‌نیا؛ بابک قنبرزاده

9.

تأثیرروش پخت بر باقی مانده‌ی فلزات سنگین در گوشت تعدادی از گونه‌های ماهی دریای خزر

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 187-200
جعفر میلانی؛ خالق کلکار؛ پریسا فلاح

10.

تاثیر روش‌های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 19-33
فریده قادری؛ نفیسه جهان بخشیان؛ مریم جعفری

11.

مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 73-87
مریم عطایی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ جلال دهقان نیا؛ سعید داداشی

12.

مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 187-202
بهرام فتحی آچاچلویی؛ شهین شرافتخواه آذری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب