آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,229
تعداد مقالات15,075
تعداد مشاهده مقاله50,615,840
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,704,185
فتحی آچاچلویی, بهرام, شرافتخواه آذری, شهین. (1396). مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), 187-202.
بهرام فتحی آچاچلویی; شهین شرافتخواه آذری. "مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 2, 1396, 187-202.
فتحی آچاچلویی, بهرام, شرافتخواه آذری, شهین. (1396). 'مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), pp. 187-202.
فتحی آچاچلویی, بهرام, شرافتخواه آذری, شهین. مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(2): 187-202.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب