آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,090
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,624,770
فتحی آچاچلویی, بهرام, شرافتخواه آذری, شهین. (1396). مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), 187-202.
بهرام فتحی آچاچلویی; شهین شرافتخواه آذری. "مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 2, 1396, 187-202.
فتحی آچاچلویی, بهرام, شرافتخواه آذری, شهین. (1396). 'مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), pp. 187-202.
فتحی آچاچلویی, بهرام, شرافتخواه آذری, شهین. مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(2): 187-202.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب