آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,399
تعداد مشاهده مقاله51,139,358
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,170,106

1.

اثر آماده‌سازی اولیه بر کیفیت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال

صفحه 1-15
بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ سید مهدی اجاق؛ افسانه ندیمی

2.

آنالیز و مقایسه ترکیبات مغذی و ارزش کالری فیله ماهی(Carangoides ferdau) تازه و فراوری شده

صفحه 17-23
علی آبرومند؛ سعید ضیایی نژاد

3.

تهیه و مطالعه ویژگی‌های وابسته به آب و نفوذپذیری ورقه‌های خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 25-39
اصغر ترابی؛ محبت محبی؛ فریده طباطبائی یزدی؛ فخری شهیدی؛ یونس زاهدی

4.

تاثیر دامنه فراصوت پالسی و دما بر بازده، سینتیک و ترمودینامیک استخراج با حلال روغن هسته انگور (رقم سیاه سردشت)

صفحه 41-50
سوسن رئیسی؛ محسن اسمعیلی؛ سید محمدباقر هاشمی

5.

بررسی خصوصیات فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم فعال سلولز باکتریایی حاوی عصاره گیاه تشنه‌داری (Scrophularia striata)

صفحه 51-62
شکوفه سوخته زاری؛ هادی الماسی؛ سجاد پیرسا؛ محسن زندی؛ میرخلیل پیروزی فرد

6.

تاثیر پوشش‌دهی با کاراگینان و کربوکسی‌متیل‌سلولز در فرایند اسمز بر زمان خشک‌شدن و میزان بازجذب آب در سیب زرد لبنانی

صفحه 63-74
سیده الهام ساداتی گل‌افشانی؛ سید مهدی جعفری؛ مهدی کاشانی‌نژاد؛ شهرام بیرقی طوسی

7.

تأثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، عملکردی و بازده تولید پودر عصاره مالت

صفحه 75-90
سیدهادی پیغمبردوست؛ خشایار سرابندی

8.

بررسی عملکرد یک خشک‌کن خورشیدی اتوماتیک برای محصولات انگور، انجیر و آلو

صفحه 91-102
حمیدرضا فرامرزی؛ سیدرضا موسوی سیدی؛ سید جعفر هاشمی؛ داوود کلانتری

9.

بررسی کارایی روش یک مرحله‌ای و امواج فراصوت در تولید نانولیپوزوم‌های حاوی ویتامین C

صفحه 103-119
سمانه امیری؛ محمود رضازاد باری

10.

بررسی تاثیر اسانس کاکوتی کوهی و عصاره متانولی پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان

صفحه 121-134
یاسر شهبازی؛ میرحسن موسوی

11.

بررسی قابلیت Bifidobacterium bifidumدر جذب آفلاتوکسین M1 از ماست پروبیوتیک

صفحه 149-162
محبوبه سرابی جماب؛ فائزه تجلی؛ نسیم ادیب‌پور

12.

تاثیر چیتوزان و کلرید کلسیم بر روند تغییرات برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کنار در مدت نگهداری

صفحه 163-173
سمیه رستگار؛ مریم لشکری

13.

تاثیر صمغ گزانتان و عربی بر ویژگی‌های کیفی شیرینی نوقا

صفحه 175-186
پیمان سیدی؛ لیلا روفه گری نژاد

14.

مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی

صفحه 187-202
بهرام فتحی آچاچلویی؛ شهین شرافتخواه آذری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب